Results 1 to 4 of 4

Thread: T5 multivan a/c vents not working

  1. #1
    Join Date
    Feb 2021
    Location
    Newcastle
    Posts
    3

    T5 multivan a/c vents not working

    I currently have a VW T5 Multivan. My issue is that my vents are blowing minimal air when selected. The blower fan is still working properly as I can hear it behind dash, its just the air is not coming out of the vents very much.

    Has anyone else had this problem? Or have a solution. Of course this has happened on the first day of traveling around Australia on holidays.🙄

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    NSW
    Posts
    1,065
    Could try checking the cabin filter. Not sure where it is, but everyone seems to have this issue when the filter gets grungy.

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Melbourne
    Posts
    528
    Also check for leaves etc blocking the outset behind the windshield grate to the fan intake on passenger side ( and as mentioned by ozgti, cabin filter under dash on passenger side). I assume all air vents are fully open?
    Regards,

    Scott

  4. #4
    Join Date
    Feb 2021
    Location
    Newcastle
    Posts
    3
    Thread Starter

    Thanks Ozgti... problem solved. The filter was filthy and well past its used by date. I have replaced the filter and it works a treat now.

    Heads up for anyone with a similar problem the filter is located under the passenger side dash in the foot well. The filter cover has bolts that need a 5.5mm socket however you can use a small shifter to get the job done.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |