Support VWWC

Results 1 to 2 of 2

Thread: MIB2 issues on Mk7 R

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    138

    MIB2 issues on Mk7 R

    I’ve noticed the following happening randomly:
    - Screen does not display anything, but all functions work (eg. media playback and CarPlay works when I connected my iPhone)
    - ‘ParkPilot not available at this time’ message popped up and the rear camera sounds like it engages but there is blank on the display.

    Will a firmware update correct these problems?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pacific Paradise QLD
    Posts
    6,647
    Users Country Flag

    Quote Originally Posted by whichonetoget View Post
    I’ve noticed the following happening randomly:
    - Screen does not display anything, but all functions work (eg. media playback and CarPlay works when I connected my iPhone)
    - ‘ParkPilot not available at this time’ message popped up and the rear camera sounds like it engages but there is blank on the display.

    Will a firmware update correct these problems?
    What firmware have you got would help
    2019 Tiguan 162 R line with DAP & Sound & Vision .White.
    Front cam Blackvue 750S and Rear Blackvue DR590-HD.
    2021 Kamiq LE, Moon White, BV cameras back and front
    2010 Polo 77TSI Flash Red, SOLD.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |