Support VWWC

Page 107 of 107 FirstFirst ... 75797105106107
Results 1,061 to 1,067 of 1067

Thread: Firmware updates for RNS510 units in Australia/NZ

  1. #1061
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    melbourne
    Posts
    16

    Quote Originally Posted by kamold View Post
    Install 5238

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk
    Update from SW-Version 2680 > 5238 I assume?
    Do you know of any guide or where I can obtain this software?

    Cheers.

  2. #1062
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    3,894
    Users Country Flag Thread Starter
    Have you maybe read the first post?

    Sent from my SM-G960F using Tapatalk
    2011 Skoda Octavia vRS TDI DSG wagon|Revo Stage 1|Race Blue|Leather|Dynamic Xenons w 6000K|9w7 BT|THA475 Amp+active sub|Whiteline ALK|RVC|
    2009 R36 wagon|Biscay Blue|RVC|Tailgate|ECU and DSG tune|LED DRL/Indicators|3D colour cluster|Quad LED tail rings|Climatronics upgrade|Dynaudio retrofit|B7 RLine Flat Steering Wheel|3AA CCM|TPMS Direct|B7 Adaptive Cruise with Front Assist|Discover Media retrofit|PLA 2.0|Lane Assist|BCM retrofit|High Beam Assist|DQ500

  3. #1063
    Join Date
    Sep 2021
    Location
    Darwin, NT
    Posts
    5
    Users Country Flag
    Hi everyone,
    I have a 2013 VW Passat. One day, the language on the RNS 510 turned to German and the sound is gone. The system looks fine, but there is no sound from the speakers. When I try to change the language back to English, the system gets stuck. I also tried the basic things like reset and battery release but didnt work. Please help.

  4. #1064
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pacific Paradise QLD
    Posts
    6,637
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by sheekat View Post
    Hi everyone,
    I have a 2013 VW Passat. One day, the language on the RNS 510 turned to German and the sound is gone. The system looks fine, but there is no sound from the speakers. When I try to change the language back to English, the system gets stuck. I also tried the basic things like reset and battery release but didnt work. Please help.
    GOOGLE Regensburg syndrome or/and read this

    RNS 510 points to Germany on cold start everytime

    A bit naughty to multipost same thing across different forums
    Last edited by Hillbilly; 14-09-2021 at 04:11 PM.
    2019 Tiguan 162 R line with DAP & Sound & Vision .White.
    Front cam Blackvue 750S and Rear Blackvue DR590-HD.
    2021 Kamiq LE, Moon White, BV cameras back and front
    2010 Polo 77TSI Flash Red, SOLD.

  5. #1065
    Join Date
    Nov 2021
    Location
    Druskininkai, Lithuania
    Posts
    3
    Users Country Flag
    Hey guys,

    Does anyone have a 6270 or 6276 FW with hdd format and re-partitioning?

    I have a unit with new SSD, which had 6270 FW originally, but the problem is that software downgrade is not turned on, so I cannot install any older FW than 6270. And any 6270 or 6276 version that I can find is failing on HDD 6% error writing file.

    As I went to Software update menu and my updates failed, so I cannot get my unit to work now. Driving in silence is nuts.

    Can anyone help, please?

  6. #1066
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Holsworthy NSW
    Posts
    16
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by sheekat View Post
    Hi everyone,
    I have a 2013 VW Passat. One day, the language on the RNS 510 turned to German and the sound is gone. The system looks fine, but there is no sound from the speakers. When I try to change the language back to English, the system gets stuck. I also tried the basic things like reset and battery release but didnt work. Please help.
    I think I have the exactly same thing happened to my 2012 Tiguan , the firmware was corrupted and you'll need to reload the firmware and map. I had my RNS510 back to working order after reloading the firmware and map.

  7. #1067
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pacific Paradise QLD
    Posts
    6,637
    Users Country Flag

    Quote Originally Posted by someon3 View Post
    I think I have the exactly same thing happened to my 2012 Tiguan , the firmware was corrupted and you'll need to reload the firmware and map. I had my RNS510 back to working order after reloading the firmware and map.
    Read reply 1064
    2019 Tiguan 162 R line with DAP & Sound & Vision .White.
    Front cam Blackvue 750S and Rear Blackvue DR590-HD.
    2021 Kamiq LE, Moon White, BV cameras back and front
    2010 Polo 77TSI Flash Red, SOLD.

Page 107 of 107 FirstFirst ... 75797105106107

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |