Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 50

Thread: "Black Pearl" mk2 golf

  1. #11
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Gold Coast
    Posts
    51
    Users Country Flag Thread Starter

    couple of other pics
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails "Black Pearl" mk2 golf-20170206_134304_resized-jpg   "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144822_resized-jpg  

    "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144834_resized-jpg   "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144904_resized-jpg  

    "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144911_resized-jpg   "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144920_resized-jpg  

    "stop blowing holes in my ship"

  2. #12
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Gold Coast
    Posts
    51
    Users Country Flag Thread Starter
    few more pics...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144920_resized-jpg   "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144911_resized-jpg  

    "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144904_resized-jpg   "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144834_resized-jpg  

    "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144822_resized-jpg   "Black Pearl" mk2 golf-20170206_134304_resized-jpg  

    "stop blowing holes in my ship"

  3. #13
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Gold Coast
    Posts
    51
    Users Country Flag Thread Starter
    it was supposed to be these photos
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails "Black Pearl" mk2 golf-20170206_144240_resized-jpg   "Black Pearl" mk2 golf-20170206_154712_resized-jpg  

    "Black Pearl" mk2 golf-20170206_154723_resized-jpg   "Black Pearl" mk2 golf-20170206_173540_resized-jpg  

    "Black Pearl" mk2 golf-20170206_173550_resized-jpg  
    "stop blowing holes in my ship"

  4. #14
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Gold Coast
    Posts
    51
    Users Country Flag Thread Starter
    so other fun facts are:
    I have 1 out of 4 bolts on crank pulley,
    electric fuel pump, old one still attached but plugged back so need to get delete for it
    electric distributor cap,
    no fog lights, just covers
    dual headlights aren't connected. just low beam
    driver side skirt not secured, missing side skirts covers...

    also running rough when moving as in losing spark...so need to check timing...

    that's all at the moment, any input is welcome

    thanks
    Pedja
    "stop blowing holes in my ship"

  5. #15
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Braidwood, rural NSW
    Posts
    3,071
    Users Country Flag
    Oh man, you really need to replace those seats.

  6. #16
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Gold Coast
    Posts
    51
    Users Country Flag Thread Starter
    lol....agreed paul.....just waiting for one of the members to send me shipping prices for seats and few other things.....��
    "stop blowing holes in my ship"

  7. #17
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Gold Coast
    Posts
    51
    Users Country Flag Thread Starter
    so the has become a queenslander...

    the problem was with carby....taken out, cleaned up and we good to go.....
    it ran great for few hours....it was believed to be starting of fuel....fuel pressure went up from 3psi to 4 psi....still running rough when u flatten it....half throttle you can go all the way up in revs and if at any stage after 3000rpm u decide to go full throttle it starts to choke...

    good news....cluster board work once again as we have been guessing the speed i have been traveling... was off by 10-20 kms especially in 4th and fifth....

    bad news....i have been smelling some exhaust fumes inside the cab...

    pedja
    "stop blowing holes in my ship"

  8. #18
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Gold Coast
    Posts
    51
    Users Country Flag Thread Starter
    few spelling mistakes...in the post before, but it will happen every time I don't proof read it....oh well...

    moving on.... few thing that I have done is carbie clean up, instrumental cluster working once again,
    drivers door handle replaced as it was broken and all the other locks replaced including ignition barrel...

    if u never did ignition barrel before
    Early mk2 ignition cylinder and ignition switch removal & replacement
    great step by step place...

    next step...cancelling fumes coming into the cab and fuelling under load or full throttle...

    if anyone can tell me how to fix my problems please do, otherwise I will be moving at my own pace...

    pedja
    "stop blowing holes in my ship"

  9. #19
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Gold Coast
    Posts
    51
    Users Country Flag Thread Starter
    quick update....

    fitted hose from rocker cover breather to underneath the car....

    next problem splatering under open throttle:
    1st - change driver - still there
    2nd - change fuel filter - still there
    next try to find choke as mine is disconnected, fingers crossed

    pedja
    "stop blowing holes in my ship"

  10. #20
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Braidwood, rural NSW
    Posts
    3,071
    Users Country Flag

    When you've got the choke connected take it for a run with the choke on and see if it revs properly. If it does then you're running lean.

    Also check the distributor is clean inside. Any carbon build up will cause problems.

    Another trick is to start the car in the dark, lift the bonnet and see if there are any sparks along the spark plug leads, distributor or coil. If there are sparks replace your leads.

    Cheers

    Paul
    Last edited by sports racer; 18-02-2017 at 07:55 PM.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |