Page 64 of 67 FirstFirst ... 14546263646566 ... LastLast
Results 631 to 640 of 670

Thread: Traffic Jam Assist

  1. #631
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    RS - Brasil
    Posts
    7
    Users Country Flag

    Quote Originally Posted by kamold View Post
    You need to use guided functions and choose parameter upload.
    It will not overwrite coding or adaptations.
    The part number of my A5 module is 3Q0980654L, but the parameterization file available on VCP is for 3Q0980654H. Can I make the parameterization even though it is different?

  2. #632
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    NL
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by WilliamR View Post
    The part number of my A5 module is 3Q0980654L, but the parameterization file available on VCP is for 3Q0980654H. Can I make the parameterization even though it is different?
    No

    L is available in file manager

    Verstuurd vanaf mijn Mi 9 SE met Tapatalk

  3. #633
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    RS - Brasil
    Posts
    7
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by Rainesh View Post
    No

    L is available in file manager

    Verstuurd vanaf mijn Mi 9 SE met Tapatalk


    I tried to find it, but the only file I have for 3Q0 980 654 L is as follows in the image below. The description is as "MFK Camera config for FW rev L.


    But when I open this file in VCP, the following data appears:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Traffic Jam Assist-sem-título-jpg   Traffic Jam Assist-sem-título-2-jpg  

    Last edited by WilliamR; 11-09-2019 at 11:17 AM.

  4. #634
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    RS - Brasil
    Posts
    7
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by Rainesh View Post
    No

    L is available in file manager

    Verstuurd vanaf mijn Mi 9 SE met Tapatalk


    I couldn't find the file in the VCP 3Q0 980 654 L file manager for Tiguan. I found for Passat 3Q0 980 654 L. Can I use this from Passat or is it not possible?

  5. #635
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    RS - Brasil
    Posts
    7
    Users Country Flag
    Just giving a return. I was able to make a parameterization by VCP. I also activated Emergency Assist.
    I haven't been able to test much yet, but it seems that everything works perfectly!

  6. #636
    Quote Originally Posted by WilliamR View Post
    Just giving a return. I was able to make a parameterization by VCP. I also activated Emergency Assist.
    I haven't been able to test much yet, but it seems that everything works perfectly!
    I just tried the steps you outlined before with parameterisation in VCP then coding in VCDS but nothing appears to have changed. Did you flash H, or just parametrise L? Any guidance would be great! Thanks!

  7. #637
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    NL
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by FunkyNose View Post
    I just tried the steps you outlined before with parameterisation in VCP then coding in VCDS but nothing appears to have changed. Did you flash H, or just parametrise L? Any guidance would be great! Thanks!
    You wont see any changes. Just check if lane assist is active at speeds below 70km/h (with acc active)

    Verstuurd vanaf mijn Mi 9 SE met Tapatalk

  8. #638
    Quote Originally Posted by Rainesh View Post
    You wont see any changes. Just check if lane assist is active at speeds below 70km/h (with acc active)

    Verstuurd vanaf mijn Mi 9 SE met Tapatalk
    It didn’t appear to be. Are the line conditions more “strict” for lower speed? At 70km/h + it works flawlessly. I haven’t left the car locked and off for a long period after doing it, would that make any difference? Thanks!

  9. #639
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    NL
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by FunkyNose View Post
    It didn’t appear to be. Are the line conditions more “strict” for lower speed? At 70km/h + it works flawlessly. I haven’t left the car locked and off for a long period after doing it, would that make any difference? Thanks!
    What software version do you have and which file did you use? Is adaptive lane guide active?

    Verstuurd vanaf mijn Mi 9 SE met Tapatalk

  10. #640

    Quote Originally Posted by Rainesh View Post
    What software version do you have and which file did you use? Is adaptive lane guide active?

    Verstuurd vanaf mijn Mi 9 SE met Tapatalk
    L and L, it’s enabled, but orange not green at slower speeds. Would it be any coding that I might have missed?

Page 64 of 67 FirstFirst ... 14546263646566 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |