Page 63 of 67 FirstFirst ... 13536162636465 ... LastLast
Results 621 to 630 of 670

Thread: Traffic Jam Assist

  1. #621
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Paris
    Posts
    6

    Thx for your answer

    My camera comes from a tiguan of 2019. It had the TJA functional but on my car it does not work ...


    why do you need VCDS or OBD11?

  2. #622
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    NL
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by Greg607 View Post
    Thx for your answer

    My camera comes from a tiguan of 2019. It had the TJA functional but on my car it does not work ...


    why do you need VCDS or OBD11?
    You sure it had TJA functional? If so, then you need to change your ACC sensor for a facelift version.

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  3. #623
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    3,576
    Users Country Flag
    Radar has component protection so just be aware that will need to be addressed if you swap it. Fec also need to be restored.
    2011 Skoda Octavia vRS TDI DSG wagon|Revo Stage 1|Race Blue|Leather|Dynamic Xenons w 6000K|9w7 BT|THA475 Amp+active sub|Whiteline ALK|RVC|
    2009 R36 wagon|Biscay Blue|RVC|Tailgate|ECU and DSG tune|LED DRL/Indicators|3D colour cluster|Quad LED tail rings|Climatronics upgrade|Dynaudio retrofit|B7 RLine Flat Steering Wheel|3AA CCM|TPMS Direct|B7 Adaptive Cruise with Front Assist|Discover Media retrofit|PLA 2.0|Lane Assist|BCM retrofit|High Beam Assist

  4. #624
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Paris
    Posts
    6

    Question Maybe ..

    Quote Originally Posted by Rainesh View Post
    You sure it had TJA functional? If so, then you need to change your ACC sensor for a facelift version.

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

    Thx
    Yes I think
    How know if my ACC radar is compatible for TJA ?
    You tell is necessary have vcds for coding the option after upload the parameters with VCP.. Maybe it's just necessary activate an option in my car with OBD11/VCDS for my new camera, do you think is possible ? and if yes which one ?

    my ACC sensor :
    5Q0907572G
    hardware : H10
    software : 0571

    My brother has the TJA on his GOLF 7, his ACC sensor is :
    5Q0907572H
    hardware : H10
    software : 0620

  5. #625
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Paris
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by kamold View Post
    Radar has component protection so just be aware that will need to be addressed if you swap it. Fec also need to be restored.
    Thx for your answer
    Is it possible with a VCP ?

  6. #626
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    NL
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by Greg607 View Post
    Thx
    Yes I think
    How know if my ACC radar is compatible for TJA ?
    You tell is necessary have vcds for coding the option after upload the parameters with VCP.. Maybe it's just necessary activate an option in my car with OBD11/VCDS for my new camera, do you think is possible ? and if yes which one ?

    my ACC sensor :
    5Q0907572G
    hardware : H10
    software : 0571

    My brother has the TJA on his GOLF 7, his ACC sensor is :
    5Q0907572H
    hardware : H10
    software : 0620
    First reparametrise the camera with vcp and then do the coding with obd11/vcp or vcds. What you prefer.

    It seems that your acc radar is correct.

    Try the parametrisation

    Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

  7. #627
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Paris
    Posts
    6
    thank you
    yes I will see with the VCP
    what is the coding to do with OBD11 after the vcp?

  8. #628
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    RS - Brasil
    Posts
    7
    Users Country Flag
    Hello guys.


    I have a Tiguan 2019, with ACC, camera, etc.
    I have VCP and VCDS.


    To activate TJA, just upload TJA parameters through VCP, and then follow the steps below with VCDS?

    A5 > Coding > Byte 16 > set Bit 2-3 to "08" (EA_Variant2)
    03 > Coding > Byte 29 > enable Bit 5
    13 > Coding > Byte 04 > enable Bit 2
    09 > Login: 31347 > Adaption > Channel "Außenlicht_Blinker-Warnblinken_durch_Fahrerassistenz" > set to "active"



    To upload the parameters, just use the Upload function and select the TJA file?


    When you perform the procedure, will all settings in module A5 be maintained or reset?

  9. #629
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    3,576
    Users Country Flag
    You need to use guided functions and choose parameter upload.
    It will not overwrite coding or adaptations.
    2011 Skoda Octavia vRS TDI DSG wagon|Revo Stage 1|Race Blue|Leather|Dynamic Xenons w 6000K|9w7 BT|THA475 Amp+active sub|Whiteline ALK|RVC|
    2009 R36 wagon|Biscay Blue|RVC|Tailgate|ECU and DSG tune|LED DRL/Indicators|3D colour cluster|Quad LED tail rings|Climatronics upgrade|Dynaudio retrofit|B7 RLine Flat Steering Wheel|3AA CCM|TPMS Direct|B7 Adaptive Cruise with Front Assist|Discover Media retrofit|PLA 2.0|Lane Assist|BCM retrofit|High Beam Assist

  10. #630
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    RS - Brasil
    Posts
    7
    Users Country Flag

    Quote Originally Posted by kamold View Post
    You need to use guided functions and choose parameter upload.
    It will not overwrite coding or adaptations.
    Okay, perfect.
    I'll try and put the result here.
    Thanks!

Page 63 of 67 FirstFirst ... 13536162636465 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |