Results 1 to 3 of 3

Thread: MFD ?Fault , 2011 T5.1

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Gap, Queensland
    Posts
    77

    MFD ?Fault , 2011 T5.1

    Drove my van today and found the display was NOT behaving. It shows Average speed for the trip, Total kilometres, trip KM and nothing else. I cannot cycle through the display options using the switches on the stalk.

    Any suggestion please? I can't find anything on the forum.

    I would disconnect the battery and leave it rest for a bit but would first appreciate any suggestions of anything else to try first.

    Thanks folks,

    transparu

    2012 132kw T5.1 TDI DSG 4Motion LWB Transporter, locking rear diff. Macron Campervan conversion. ECB bullbar. Milford towbar and rear light protector. Seikel Desert HD 30mm lift kit.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    QLD
    Posts
    337
    I wouldn't be surprised if its a broken wire in the stalk harness, that's what caused my cruise control to intermittently turn off when you put the right blinker on like you do when you change lanes on a highway. if it is that it will require a complete new blinker stalk. Does it work if the blinker is turned left or right, it might make a wire temporarily get a connection.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Gap, Queensland
    Posts
    77
    Thread Starter

    Ouch!! I'll look at it in the morning.
    Thanks for getting reply!

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk

    2012 132kw T5.1 TDI DSG 4Motion LWB Transporter, locking rear diff. Macron Campervan conversion. ECB bullbar. Milford towbar and rear light protector. Seikel Desert HD 30mm lift kit.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |