Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Mk7.5 GTI - car feels slow, averaging 7.2s for 0-100 km/h

  1. #11
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    UK
    Posts
    85
    Users Country Flag

    Quote Originally Posted by Crescendo View Post
    I took the speedo into account by measuring the end frame when the entire needle was completely past the 100 km/h tick mark. That will be about 103-104 km/h.

    If first tacho movement is the correct measurement standard, then I think the car is slow.
    I have to admit, it does seem slow - i have a mk6 1.4 tsi twincharger and with no mods it was getting about 7.2s 0-100km/h using the above method to measure.

  2. #12
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Brisbane
    Posts
    12
    Thread Starter
    Quote Originally Posted by blower View Post
    I have to admit, it does seem slow - i have a mk6 1.4 tsi twincharger and with no mods it was getting about 7.2s 0-100km/h using the above method to measure.
    Wow

  3. #13
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    179
    Users Country Flag
    Thanks Crescendo - a very positive write up. I note you are in Brisbane- who did you use to install and were you happy with them?

    Thanks
    Brycem

  4. #14
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Brisbane
    Posts
    12
    Thread Starter

    Quote Originally Posted by Brycem View Post
    Thanks Crescendo - a very positive write up. I note you are in Brisbane- who did you use to install and were you happy with them?

    Thanks
    Brycem
    I didn't get it done in Brisbane, I moved to CQ four months ago

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |