Page 65 of 180 FirstFirst ... 1555636465666775115165 ... LastLast
Results 641 to 650 of 1793

Thread: New Polo problems - Register

  1. #641
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Melbourne's East side
    Posts
    378
    Users Country Flag

    Quote Originally Posted by readerr0r View Post
    Had the Polo put up on a hoist and inspected today. Apparently the rusting was caused by the salted roads in Germany during the winter. There's some sort of special VW kit to clean it all off which they will apply and then if that doesn't work, they'll replace any affected part.
    So if you have a Polo built around Jan or Feb, it's worth having a look under it for anything nasty.
    Appreciate you posting about this rust issue, sorry it's on your new car though
    this was added to our pre delivery check list as we picked up the rocket today (11 mths, 6 days)
    No rust, but some dirt patches were there, ran hand over area to see colour....brown.
    cleaning it off tomorrow......then off for a day out cruising in the Polo
    Current ride..MY10 Golf MkVI GTI | 5 dr | CW | < DSG >| Leather| Dynaudio | Sensors | Tint | R tails
    Current ride...MY12.5 Polo 6R GTI | 5 dr | CW | Xenons | Alcantara Leatherette /4

  2. #642
    gavs's Avatar
    gavs is offline Gavs, Sir Gavs... Moderator VWwA Super Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ringwood, Victoria
    Posts
    4,062
    If you read your owners manual you will see that the car has a 10 or 12 year rust warranty. I hope this is being properley rectified, not just wiped over.

    We got the Win for DQ200. Now come to the party VGA on DQ250 and DQ500 issues. You know they're there.
    https://erwin.volkswagen.de/ Create an account and see what applies to your vehicle, contrary to what you are told.
    .

  3. #643
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Brisbane
    Posts
    1,280
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by gavs View Post
    If you read your owners manual you will see that the car has a 10 or 12 year rust warranty. I hope this is being properley rectified, not just wiped over.
    Yeah I'll be getting them to look over it when ever it's in for a service. They've also taken photos and documented it and promised that if the cleaner doesn't work any part with problems will be replaced. He pointed out other areas with issues too (mostly on the wheels), so it's not just the exhaust. All in all they're taking it seriously and not letting it slide.
    MY15 Octavia RS Steel Grey w/Tech Pack & 19" Black - Ordered March 2014

    MY12.5 Polo GTI 3Dr Shadow Blue w/Xenon - Built 01 Feb 2012 - Delivered 2nd May 2012 - Stolen & Written Off July 2013 :'(

  4. #644
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sydney, NSW
    Posts
    241
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by GTI mk6 View Post
    Appreciate you posting about this rust issue, sorry it's on your new car though
    this was added to our pre delivery check list as we picked up the rocket today (11 mths, 6 days)
    No rust, but some dirt patches were there, ran hand over area to see colour....brown.
    cleaning it off tomorrow......then off for a day out cruising in the Polo
    Congrats on the new car!! Bet you couldn't wait to take it out. Post up some pics please

    It seems my car's exhaust has less soot deposit after my oil top up. Before, after every drive there'd be black patches of soot on the tips but now it just looks like normal dirt/grime from the road. So fingers crossed everything settles down.
    Polo 6R GTI - Candy White | MY12.5 | 5 dr | SPOC - 1st Four

  5. #645
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Melbourne's East side
    Posts
    378
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by danielv10 View Post
    Congrats on the new car!! Bet you couldn't wait to take it out. Post up some pics please

    It seems my car's exhaust has less soot deposit after my oil top up. Before, after every drive there'd be black patches of soot on the tips but now it just looks like normal dirt/grime from the road. So fingers crossed everything settles down.
    Thanks danielv10 LOL, couldn't wait to pick it up!!
    been out cruising today and again tomorrow, looks good next to the Golf (his n hers) haha.

    Will post some pics when I get some decent ones and figure out how to upload them, is photobucket the way to go?
    Regarding soot deposit......what brand of 98 are you using?
    Current ride..MY10 Golf MkVI GTI | 5 dr | CW | < DSG >| Leather| Dynaudio | Sensors | Tint | R tails
    Current ride...MY12.5 Polo 6R GTI | 5 dr | CW | Xenons | Alcantara Leatherette /4

  6. #646
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sydney, NSW
    Posts
    241
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by GTI mk6 View Post
    Thanks danielv10 LOL, couldn't wait to pick it up!!
    been out cruising today and again tomorrow, looks good next to the Golf (his n hers) haha.

    Will post some pics when I get some decent ones and figure out how to upload them, is photobucket the way to go?
    Regarding soot deposit......what brand of 98 are you using?
    Can't wait for some pics of your cars side by side. They'd look awesome next to each other. I use flickr to host my files as. Photobucket should do the job too

    I've been using BP Ultimate since the first fill. And only been to my one local BP too, so maybe it's slowly getting better (fingers crossed).
    Polo 6R GTI - Candy White | MY12.5 | 5 dr | SPOC - 1st Four

  7. #647
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Melbourne's East side
    Posts
    378
    Users Country Flag
    Another BP ultimate user here too
    Current ride..MY10 Golf MkVI GTI | 5 dr | CW | < DSG >| Leather| Dynaudio | Sensors | Tint | R tails
    Current ride...MY12.5 Polo 6R GTI | 5 dr | CW | Xenons | Alcantara Leatherette /4

  8. #648
    Join Date
    May 2011
    Location
    Melbourne
    Posts
    291
    Bluetooth (not the dodgy one that they slap on the dash, but a proper installed one) has died again.

    Second time. Not happy.

    And the engine sound amplifier is starting to vibrate too.....

    ---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 08:39 AM ----------

    Car booked in - added a few things to the list (when in Rome).

    He told me there is a campaign out on the DSG - a software update so I'll be getting that too.....!
    Polo GTI - 5 door - Candy White, Xenons, Comfort Package, Audio Upgrade, Bluetooth, Parking Sensors and Tint

  9. #649
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canberra, ACT
    Posts
    248
    Users Country Flag
    Quote Originally Posted by Eaglehawk View Post
    That would probably be the faulty bluetooth (3rd party, fitted by the dealer before I bought the car) that remains active even after the car is turned off. I'm still trying to get the manufacturer to arrange the fix.
    Faulty bluetooth module replaced and everything is working fine now. A big thanks to the guys at BDL for doing the replacement on behalf of the manufacturers/importer of the product.

  10. #650
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Brisbane, Qld
    Posts
    141
    Users Country Flag

    One of my foglights is staying on (drivers side) when the main lights are on, not parkers, just started doing this on Tuesday.

    Booked in for next Thursday to have this looked at and the fuel line rattle fixed at the same time. Also getting my 1st service done (about a month early) anything I should be telling them to look at closely.

    Otherwise the car is great and I and my wife have been very happy with it.
    Sword Dude

    2011 77 TSI Polo manual Flash Red with Sport Pack

Page 65 of 180 FirstFirst ... 1555636465666775115165 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
| |